Patiëntadministratie

Aanmelden patiëntadministratie

Voor de patiëntadministratie van Stichting GRIN syndroom willen we je vragen onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in te vullen. Hierbij zijn de vakken met een rood sterretje verplicht voor een complete aanmelding. Daarnaast vinden wij het fijn dat (waar mogelijk) de overige vakken worden ingevuld. Dit biedt in de toekomst voordelen voor het organiseren van lotgenotendagen en het specificeren van GRIN-onderzoek. Mocht je hierover vragen/opmerkingen hebben, aarzel niet om contact te zoeken met het bestuur via info@grinsyndroom.nl.

Voorwaarden patiëntadministratie Stichting GRINsyndroom

  • Met het delen van de gegevens met het bestuur, wordt er automatisch toestemming gegeven om de gegevens op te slaan in een beveiligde database.
  • De ingevulde gegevens zullen alleen in te zien zijn door het bestuur.
    Desgewenst kunnen de gegevens worden verwijderd uit de beveiligde database. Stuur daarvoor een email naar info@grinsyndroom.nl.
  • Het delen van de gegevens met derden zal uitsluitend anoniem zijn. Mocht het in het kader van onderzoek/behandeling gewenst zijn om de gegevens niet-anoniem te delen, dan zal het bestuur daar altijd specifiek toestemming voor vragen.
  • Zowel de aanmelding, het verwerken als het eventueel verwijderen van de gegevens zal verlopen volgens de richtlijnen van de AVG.