Online_call2

Online lotgenotenbijeenkomst

Wij willen jullie graag uitnodigen voor een online ZOOM-sessie op woensdag 8 maart 2022 van 20.00 tot 21.30 uur. Deze sessie is bedoeld om ouders/verzorgers te leren kennen die een kind hebben met een GRIN mutatie. Tijdens deze sessie kan je in kleine groepjes je ervaringen delen en ook al je mogelijke vragen stellen. Dat kunnen hele praktische vragen zijn, maar ook vragen over onderzoek, functionele analyses en klinische trials.

Jullie kunnen je vanaf nu aanmelden door een e-mail te sturen naar info@grinsyndroom.nl. Een paar dagen van te voren zul je per e-mail een link ontvangen om in te loggen in de online ZOOM-sessie.

Graag bij aanmelding je naam, leeftijd van je kind en variant (GRIN 1, 2A, 2B of 2D) vermelden. Op basis van deze informatie kunnen wij vooraf een indeling maken voor de break-outrooms. Nadat er een gezamenlijke start is geweest zal er een opsplitsing zijn in kleine groepjes. Door middel van de functie break-outrooms kunnen we deze kleine groepjes realiseren, waardoor het makkelijker is om ervaringen met elkaar uit te wisselen.